Forum - kredyty…

praca za granicą
T#440141
Facebook
Reklama

Gvora poziom 4
#8037486 31.12.2022 00:42:59
Pracując zagranicą w Norwegii na pewno wiele osób myśli o wzięciu kredytu np. na rozwój czy nieruchomość. Gdyby ktoś z was był w takiej sytuacji to najlepiej skontaktować się z biurem doradczym

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

oni pomogą we wszystkich kwestiach wesoły
sabinne poziom 2
#8159143 29.02.2024 15:55:35
Ja za granicą znalazłem dobrze płatną pracę w Anglii. Tutaj jednak mam pieniądze jakich w kraju bym nie zarobił. A z podatkiem i jego rozliczeniem, zwrotem, pomoże wam ta

firma.
Szymon49 poziom 3
#8166923 28.03.2024 20:26:30
Ja to bym chyba nie potrafił tak wyjechać na kilka lat do innego kraju. Zdarzało mi się kiedyś myśleć, że wyjadę, zarobię kupę kasy i będzie fajnie. Ale jednak wolę być tutaj w kraju. Chyba że mówimy o pracy sezonowej. Przeczytałem na stronie

, że taka forma pracy to również opłacalny biznes. I nie trzeba wyjeżdżać na nie wiadomo ile. Byliście kiedyś na takiej pracy sezonowej?
tymek23 poziom 3
#8183821 31.05.2024 12:31:11
Na pewno warto podszkolić swój angielski przed wyjazdem, zwłaszcza jeśli chcemy mieć jakąś konkretniejszą pracę za granicą. Na pewno dobrze jest podszkolić się z angielskiego biznesowego, o tym jakie są z tego korzyści przeczytacie w tym artykule

kibak11 poziom 2
#8203345 12.08.2024 11:28:38
Ciekawy temat bardzo, jednak ja się na tym nie znam ale myślę że dobrym pomysłem będzie zwrócić się do profesjonalistów.

jordane04
#8243237 20.01.2025 15:21:15
Zastanawiam się nad podjęciem pracy za granicą, ale mam kilka pytań dotyczących tego, jak najlepiej znaleźć oferty i jak się przygotować do wyjazdu. Wydaje mi się, że kluczowym krokiem jest nie tylko znalezienie dobrej oferty, ale również zaplanowanie transportu, żeby wszystko poszło sprawnie. Kiedyś myślałem, że można po prostu pojechać na "żywioł", ale im więcej się dowiaduję, tym bardziej widzę, że warto odpowiednio się przygotować. Czy ktoś z Was ma jakieś porady, jak najlepiej znaleźć oferty pracy za granicą, a potem zaplanować dojazd na miejsce?

Praca za granicą — jak znaleźć i dojechać na miejsce?
zuzula12 poziom 6
#8245959 30.01.2025 22:17:33
W jakiej branży pracujecie lub szukacie obecnie pracy? Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę

, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej agencji pracy FOLGA.
malina poziom 4
#8250230 09.02.2025 12:54:49
W Polsce też można zarobić tylko trzeba mieć odpowiednie wykształcenie. Dużo zarobić mogą też osoby na wysokich stanowiskach - takie jak na przykład prezes działek ROD:

.
Reklama

praca za granicą
T#440141
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!