Forum - kredyty…

wsparcie sprzedaży
T#574843
Facebook
Reklama

Julian31211
#7937251 19.03.2022 21:35:08
Cześć, są tutaj osoby, które mają własny biznes? Sporo osób prowadzi biznes ale nie każdy wie w jaki sposób powinno się to robić. Według mnie warto wyposażyć się w różnego rodzaju narzędzia coś takiego jak na

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

aby zwiększyć sprzedaż. Słyszeliście o takich rozwiązaniach?
Julita poziom 2
#8145506 15.01.2024 20:55:30
Nowoczesne, skuteczne narzędzia wsparcia sprzedaży potrafią zdziałać wiele dla rozwoju każdego biznesu. Moim zdaniem najlepiej sprawdzają się tutaj programy lojalnościowe, efektywnie zachęcające klientów do zakupu towarów bądź usług oraz programy motywacyjne- skierowane do pracowników działu handlowego. Muszą one być oczywiście dobrze opracowane, dopasowane do oczekiwań przedsiębiorcy oraz klienteli, także warto aby wdrożeniem ich zajęli się fachowcy. Ja np. podjęłam współpracę z agencją interaktywną Interactive Systems, możecie poczytać o jej ofercie na stronie

. Doświadczeni specjaliści realnie przyczynili się do sukcesu mojej firmy, także polecam, na pewno nie będziecie rozczarowani.
Roch
#8174738 25.04.2024 10:43:49
Jeśli mówimy o wsparciu sprzedaży, to jest jedna rzecz, o której wielu sprzedawców - nawet takich prowadzących bardzo duże sklepy internetowe - zapomina, a jest nią platforma B2B

Z biegiem czasu przez e-sklep przewinie się mnóstwo kontrahentów z innych firm, którzy zechcą podjąć współpracę - warto więc dać im możliwość bezproblemowego i wygodnego złożenia zamówienia (po wcześniejszym przypisaniu do nich rabatów czy indywidualnych cenników), bez konieczności każdorazowego kontaktu z pracownikiem sklepu. Dla klientów oszczędność czasu, dla sprzedawcy większa szansa, że wizyta zakończy się złożeniem zamówienia.
milorzab
#8397810 31.07.2026 18:26:32
Sprzedaż nie kończy się przecież na pierwszym kontakcie z klientem. Trzeba jeszcze przygotować ofertę, zadbać o dokumenty i pamiętać o późniejszej obsłudze. Właśnie dlatego coraz częściej wybierane są rozwiązania, które łączą wiele funkcji w jednym miejscu. Jednym z nich jest

. Możliwość połączenia CRM-u, narzędzi opartych na sztucznej inteligencji i obsługi klienta wydaje się całkiem praktycznym pomysłem.
wsparcie sprzedaży
T#574843
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!