Forum - kredyty…

sport
T#427001
Facebook
Reklama

cartwright.colin
#8270860 29.04.2025 10:08:21
Witam was bardzo serdecznie. Mam do was pewne pytanie. Jak dokładnie działają przedtreningówki? Przeczytałem ten artykuł

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

i zastanawiam się, czy rzeczywiście zwiększają wydolność i motywację do ćwiczeń, czy to tylko efekt placebo. Jakie składniki powinny zawierać, żeby były skuteczne?
colttwright
#8288778 30.06.2025 12:02:13
Od dłuższego czasu trenuję na siłowni i zauważyłem, że podczas intensywniejszych serii szybciej łapie mnie zmęczenie niż innych. Zacząłem czytać więcej o suplementach i zainteresowała mnie beta-alanina – ponoć poprawia wytrzymałość mięśniową. Wpadłem na artykuł

, w którym opisano, czym dokładnie jest beta-alanina – sekret lepszej wydolności w jednej cząsteczce. Może ktoś z Was stosował ją w diecie? Czy naprawdę pomaga przy dłuższym wysiłku, np. w crossficie albo bieganiu interwałowym? Ciekawostka – organizm sam produkuje beta-alaninę, ale ponoć w za małej ilości, by dało to sportowe efekty.
santina80
#8293190 15.07.2025 09:54:08
Cześć wszystkim! Ekstraklasa jak zwykle potrafi zaskakiwać – czy ktoś z Was regularnie ogląda mecze i analizuje wyniki? I tak z ciekawości – czy próbowaliście kiedyś typować wyniki? Obstawianie zakładów sportowych to według Was forma rozrywki, czy raczej coś, do czego podchodzicie z dystansem?

Rusza runda wiosenna Ekstraklasy - kto mistrzem Polski, kto spadnie?
skodek22 poziom 4
#8298798 31.07.2025 16:44:56
Ostatnio przeglądając internet natrafiłem na ciekawą stronę

która odpowiada na tematy, takie jak: trener biegania, trener biegania gdańsk, trener biegania online i zastanawiam się czy nie skorzystać z jednej z tych ofert. Co o tym myślicie?
amber64
#8304839 22.08.2025 09:15:19
Cześć, po przeczytaniu tego artykułu

zastanawiam się nad suplementacją kreatyną i chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia. Czy faktycznie daje zauważalne efekty, np. w treningu siłowym albo przy budowaniu wytrzymałości? Na co zwrócić uwagę przy wyborze dobrej kreatyny?
braun.jarret
#8349783 02.02.2026 13:31:18
Cześć! Mam pytanie do narciarzy – jak precyzyjne przygotowanie i dobór sprzętu do narciarstwa wpływa na udany sezon? Na co najbardziej zwracacie uwagę przy wyborze nart, butów i wiązań, żeby jazda była komfortowa i bezpieczna? Dajcie znać, co myślicie o tym wpisie

Reklama

sport
T#427001
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!